GFL rungtynės 1A-2swedbank

1A ir 2swedbank komandos

Neaišku, tyčia ar netyčia, trečiadienis tapo neoficialia gimnazijos derbių diena – antrose varžybose susitiko aukšto kaimynai 1A ir 2Swedbank klasės.

Rungtynės prasidėjo „į vieną pusę“ ir antrokai nė nemanė nusileisti futbolo skonio garde dar neragavusiems pirmokams. Ypač derlinga buvo 4-oji rungtynių minutė, kurios metu net du kartus pasižymėjo „bankininkų“ žaidėjas Karolis Beržinis. Akivaizdžiai numylėto gardo pasiilgę 2Swedbank ir toliau neatlyždami spaudė pirmokų šešetą (kuriame pasikeisdamos žaidė net trys merginos!) ir 9-tą, 10-tą, 14-tą minutėmis tiksliai smūgiavo atitinkamai Ridas Rimkus, Karolis Beržinis ir Ąžuolas Dvarionas. Vos kelias pavojingas atakas surengę pirmokai po pirmosios pirmojo savo sezono pirmųjų rungtynių pusės išėjo ilsėtis prastomis nuotaikomis, rezultatas – 5:0.

Antroje rungtynių pusėje 2Swedbank vyrukai pasiuntė aiškią žinutę pirmokams, kad apsukų mažinti jie nežada. 22-tą (tenisiuke jau būtų sausas…) ir 24-tą minutę Ąžuolas Dvarionas tapo antruoju žaidėju „bakininkų“ gretose, šiose rungtynėse atilikusiu hat-tricką. Vėliau žaidimas kiek aprimo, tačiau pailsėjė antrokai vėl griebė jautį už ragų. Aršiausiai tai darė Karolis Beržinis, pasižymėdamas tris kartus iš eilės: 30-tą, 31-ą ir 34-tą minutėmis. Na, o paskutinį kartą smarkiai pridegusį pirmokų blyną apvertė Ąžuolas Dvarionas, įmušdamas 39-tą minutę. Rungtynės baigėsi dar vienu nepadoriu skirtumu – 11:0.

Justinas Masaitis