DIDŽIUOJAMĖS 22-OSIOS LIETUVOS MOKINIŲ EKONOMIKOS IR VERSLO OLIMPIADOS LAIMĖTOJAIS

2016-ųjų metų balandžio 23 d. Lietuvos edukologijos universiteto Socialinės edukacijos fakultete vyko 22-oji Lietuvos mokinių ekonomikos ir verslo olimpiada, į kurią susirinko 84 geriausius rezultatus regioniniame etape pasiekę mokiniai.

Šiame etape dalyvavo 268 vidurinio ugdymo mokyklų ir profesinio mokymo įstaigų mokiniai (10–12 kl.). Daugiausia dalyvių buvo iš Kauno miesto ir rajono bei Vilniaus miesto ir rajono mokyklų.

37551_45

Kauniečiai buvo nepralenkiami. Jie 22-ojoje Lietuvos mokinių ekonomikos ir verslo olimpiadoje iškovojo 2 pirmas, antrą, 2 trečias vietas ir pagyrimo raštą.

Lietuvos mokinių ekonomikos ir verslo olimpiados nugalėtoju tapo Vincas Vosylius (mokytoja Laima Danilavičienė) Kauno technologijos universiteto gimnazijos antrokas.

2-ąją vietą laimėjo Mindaugas Švirinas (mokytoja Laima Danilavičienė), Kauno technologijos universiteto gimnazijos abiturientas, kuris išsiskyrė dar ir tuo, jog tapo laureatu, 2 kartus užėmusiu prizinę vietą.

Pagyrimo raštu apdovanotas Tomas Sinkevičius (mokytoja Laima Danilavičienė), Kauno technologijos universiteto gimnazijos abiturientas.

37561_35