Gabrielė Virbašiūtė

„Pats juokingiausias noras – patikti visiems.“ Johanas Volfgangas Gėtė. Mane visą gyvenimą mokė rizikuoti siekiant savo užsibrėžto tikslo. Tad taip elgiuosi ir toliau siekdama prezidento posto. Rizikuoju būti nuvertina, išpeikta, tačiau nepasiduodu.

Esu Gabrielė Virbašiūtė iš 3b klasės. Kandidatuoju į prezidentus, nes noriu grąžinti dvasią, pakelti nuotaiką, pasiūlyti daugiau naujienų. Pernai baigiau dailės ir muzikos mokyklas, todėl laisvą laiką galiu skirti gimnazijos reikalams tvarkyti. Domiuosi kalbomis, šiuo metu mokausi rusų, japonų, korėjiečių, prancūzų ir gestų kalbas. Taip pat šoku lindy-hop‘ą.

Mano keliami tikslai:

Mokinių Tarybos keitimas:

MT renka patys mokiniai. Kiekviena klasė deleguoja po vieną narį, kompetentingą, organizuotą bei kūrybingą žmogų. MT susirinkimai bus pastovesni. Svarbu koordinuoti MT veiklą bei skirti kiekvienam aiškią pareigą.

Renginiai ne tik penktadieniais:

Trumpi renginiai per ilgąsias pertraukas, kaip Saldžiadienis, Knygų Mugė, Protmūšis. Ilgesni renginiai, kaip Stiliaus savaitė.

Gimnazijos nuolaidų kortelė:

Nedidelės nuolaidos skirtos gimnazistam, tokiose vietose, kaip kavinės, grožio salonai, šokių klubai, sporto prekių parduotuvės.

Ryšiai:

Toliau palaikyti draugiškus ryšius su Vilniaus licėjumi, tęsti tradicija tapusius mainus. Taip pat mainai su Panevėžio Juozo Balčikonio gimnazija trečiųjų klasių moksleiviams pavasarį. Neapleisti ir dalyvauti tarptautiniuose projektuose, tokiuose kaip NordPlus Junior.

Metų knyga:

Kurti ir leisti gimnazijos tradicija tapusią Metų Knygą.