Ridas Rimkus

 

Kiekvienas galim prirašyti kalnus prigražintų tomų, tačiau pasikartosiu: „Ne šūkis, o žmogus – svarbiausia!“ Juk galime sėdėti valandų valandas ir galvoti, kaip raiškiau, elegantiškiau, smagiau ir gražiau save pateikti, visgi nuo to nepasikeis, kokie mes iš tiesų esame. Išvis, koks tikslas taip daryti? Manau, parodyti savo raštingumo ir, neva, orginalumo sugebėjimus, o ne patį save. Todėl mano tikslas – trumpai ir aiškiai jums pateikti save bei pagrindinius savo rinkiminės programos akcentus.

Koks aš esu? Charizmatiškas, ambicingas, užsispyręs, rimtas, labai atsakingas, tačiau ir linksmas, ir komunikabilus. Kai svarstomi rimti dalykai, ypatingai susikaupiu, tačiau visu kitu laiku – mėgstu nuolatos pajuokauti ir bendrauti laisvai, be jokių oficialiosios kalbos apribojimų. Apskritai, pažvelkime į direktorių: argi jis su mumis bendrauja oficialiai? Bendraudami jaučiame santykį ne direktorius su gimnazistu, o žmogus su žmogumi. Ne kalbos oficialumas, o jos nuoširdumas ir paprastumas laimi. Taigi: „Ne šūkis, o žmogus- svarbiausia!“


Tikslai

  • Mokinių taryba:

Pritariu idėjai, kad mokinių taryba turėtų būti renkama gimnazistų. Tačiau ši sistema nėra iki galo išbaigta. Norėčiau įvesti teisę, kuria galėčiau pakeisti bet kurį MT narį kitu žmogumi, gavęs likusiojo MT pritarimą. Tai nereiškia, kad pradėsiu mėtyt visus, kas man nepatiks, ar piktnaudžiausiu šia teise. Tiesiog, taip užtikrinsiu, kad MT aktyvumas nenuslobtų ir apdrausiu nuo kandidatų, kurie eina „ant bajerio“.

 

  • Renginiai:

Žinoma, tęsime senas tradicijas ir žadu įvesti tokius naujus renginius kaip:

1.    Mokyklos MEP‘as kartu su KJG

2.    Mokyklos LIMUN‘as

3.    Baigusiųjų gimnazistų paskaitos (manau, visiems būtų įdomu išgirsti, tarkim, Swedbank valdybos pirmininko A.Danio paskaitėlę)

4.    Slender gimnazijoje

5.    Dar kartą suorganizuoti Licėjaus ir KTUg futbolo rinktinių rungtynes.

 

  • Kita:

Labai skatinu bendradarbiavimą su nevyriausybinėm organizacijom (galėtume pasikviesti NJJ ar LMS atstovus), visokius paprastus renginukus (pavyzdžiui sniego ar vandens karas per ilgąją pertrauką) ir tokius stambius projektus kaip tarkim foje atrestauravimas (dėl to plačiau pakalbėsiu per debatus).

 

Niekada neabejojau dėl savo sprendimo kandidatuoti, nes aš suprantu, kas manęs laukia ir tikiu tuo, ką darau. Koks prezidentas, jeigu jis abejoja savo sprendimais, jeigu bijo dėti tašką šalia savo žodžių?..