Už ką balsuoti?

Gimnazijoje jau kelias savaites kilęs šurmulys: už ką balsuoti artėjančiuose gimnazijos prezidento rinkimuose?

Rinkiminės programos:
Enrikas Etneris, Gabrielė Virbašiūtė, Karolina Zakarauskaitė
(Karolina turi ir video).

Kad Jums būtų lengviau:

KANDIDATAI:

Karolina Zakarauskaitė

Aš, Karolina, ateinu šaukdama – „nieko nėra neįmanomo“! O šaukiu, nes šiuos žodžius neužtenka tik tyliai ištarti, ypač, jei jais tiki. Abejoji, ar reikalingas gimnazijai prezidentas, nesi užtikrintas jo funkcija? Sunku trumpai ir neginčytinai apibrėžti visas jo pareigas, nes kiekvienas kandidatas sau išsikelia skirtingus tikslus. Mano nuomone, geras prezidentas turi gebėti atstovauti gimnazijai, nebijoti prisiimti atsakomybę, motyvuoti, suburti aktyvią komandą bendriems tikslams, daug savaip gerų idėjų paversti viena stipriausia ir veikti taip, kad būtent tokios idėjos būtų įvykdytos. Kandidatuoju į prezidento postą, nes esu pajėgi ir suprantu, jog kiekvienas išaušęs rytas – galimybė mums veikti vardan savęs, o tuo pačiu ir visų. Mohandas Gandis yra pasakęs „Būk pokytis, kurį tu nori matyti pasaulyje.“ Esu įsitikinusi, kad jei mes norime pokyčių, kartu galime juos sukurti.

http://ktug.lt/apie/mt/2011-m-rinkimai/karolina-zakarauskaite/

Enrikas Etneris

Labas! Klausi, kas aš toks? Trumpai susipažinkime. Aš: E nergingumas – Pasižymiu aktyvumu ir galėčiau, atrodo, nuversti kalnus. N uoširdumas – Viena iš svarbiausių žmogaus savybių. Savo nuoširdumu galėčiau dalytis. R eiklumas – Tiek sau, tiek kitiems. Visuomet siekiu geriausio rezultato. I štvermė – Vadovaujuosi principu: nepalūžti ir išlikti savimi. K ruopštumas – Viską darau atidžiai ir su meile. A tkaklumas – Užsibrėžto tikslo siekiu nepasiduodamas ir vadovaudamasis šaltu protu. S umanumas – Kaip tu elgtumeisi įvairiose situacijose?

Kodėl aš? Idėjų generacija privalo pasižymėti kiekviena asmenybė. Trokštu pokyčių. Siekiu geresnės aplinkos. Svarbiausias tikslas – tapti puikiu prezidentu.

http://ktug.lt/apie/mt/2011-m-rinkimai/enrikas-etneris/

Gabrielė Virbašiūtė

„Pats juokingiausias noras – patikti visiems.“ Johanas Volfgangas Gėtė. Mane visą gyvenimą mokė rizikuoti siekiant savo užsibrėžto tikslo. Tad taip elgiuosi ir toliau siekdama prezidento posto. Rizikuoju būti nuvertina, išpeikta, tačiau nepasiduodu. Aš, Gabrielė Virbašiūtė, šiais metais noriu įnešti į gimnaziją pavasarinio vėjo gūsį, pristatydama naujovių, tokių kaip gimnazisto nuolaidų kortelė ar dalyvavimas NordPlus Junior mainų programos konkurse bei MT keitimas. Gyvenimą kuria tie,kurie yra savimi, tad kam apgaudinėti save bei gimnazistus siekiant neįmanomų tikslų.

http://ktug.lt/apie/mt/2011-m-rinkimai/gabriele-virbasiute/

Penktadienį po septynių pamokų kiekvieną jų išgirsime gyvai salytėje, debatuose:)